Referenser

”Annika is a great translator to cooperate with – easy to communicate, the job is always on time and the quality is good as well. (Hieroglifs, outsourcer)

“Jag känner ingen annan som kan hjälpa mig med korrekturläsning med kvalité som Annika kan. Jag är en trogen kund på grund av bra kvalité med rimligt pris och snabba leveranser. Jag tycker att Annika tar en stor hänsyn till min deadline och jag har alltid beundrat att hon arbetar så snabbt. Det är tacksamt att Annika kommenterar även om innehållet, inte bara om språket. Annika är dessutom alltid trevlig.” (Student vid Linnéuniversitetet)

“Kände att jag ville göra en bra språklig insats och ville också passa på att utveckla mina språkkunskaper med dig som språk-coach. Jag hittade din hemsida på nätet och fastnade för att du där visade att du har ett stort intresse för språk, vilket borgade för att du med hög sannolikhet också är språkkunnig. Priset var bra för mig, men kanske för lågt för dig. Leveranstiden var utmärkt. Du höll vad du lovade, vilket är oerhört viktigt i sådana här sammanhang. Kvalitén var återigen utmärkt. Visst förekom missar, men vi är alla människor.” (Kent, professor, Luleå Tekniska Universitet)

“Jag älskar att skriva men har svårt att omvandla tanke till text och hålla mig stringent och det kan bero på att jag inte har svenska som modersmål. Jag behöver bearbeta språket i mina vetenskapliga texter helt enkelt. Jag googlade och hittade en del företag och privatpersoner men de allra flesta tar skyhöga priser och för mig som student utan studiemedel skulle jag aldrig kunna få mina texter korrekturlästa av en proffs. Jag hittade dig och ditt pris var humant och bra! Jag är jätte nöjd och väljer att köpa tjänsten av dig ännu en gång! Leveranstiden är helt perfekt. Det kan inte bli bättre! Jag återkommer gärna!” (Universitetsstudent)

“Jag beundrar din kunskap, ”hökögon” och enorma servicekänsla!!” (Student vid Uppsala universitet)

”Du har gjort ett jättebra jobb för en väldigt rimlig slant och otroligt snabbt gick det också.” (Christian, Karlskoga)

”TACK för all din enastående hjälp!” (Författare med ett numera påskrivet förlagsavtal)

”Annika har hjälpt mig att inse följande:

-Att jag behöver bli ännu bättre på att gestalta, även om jag verkligen ansträngt mig finns det många delar i min text där jag fortfarande berättar istället för att visa.

-Att jag måste bli ännu bättre på att stryka adverb. Även här tycker jag att ansträngt mig men Annika markerade flera stycken och de måste bort, bort, bort.

-Jag måste lära mig vilka småord som skrivs ihop, ex. i går[sic], i stället[sic], alltmer, alltför. Detta är extremt viktigt eftersom jag även gör fel på detta när jag skriver texter i jobbet och det ju inte är något som stavningskollen alltid klarar.

-Att skriva tydligare, läsaren har inte samma bakgrundsinformation som jag och ibland blir jag otydlig. Jag tror att detta grundrar sig i en rädsla för att ”skriva någon på näsan”. Men naturligtvis finns det en gyllene medelväg och den ska jag lära mig hur man hittar.

Jag är mycket nöjd med Annikas insats och skulle absolut kunna tänka mig att ta hjälp av henne igen i framtiden!” (Charlotte Cederlund, Malmö)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge